Nogomet / RTL liga

NAJVEĆI DERBI NA POLJUDU

Hajdukovci uvjereni: 'Dinamo nas podcjenjuje'

Hajdukovci uvjereni: 'Dinamo nas podcjenjuje'
Ivo Cagalj/PIXSELL

Jozinović je svjestan kako ga očekuje teška bitka s Alžircem Hillelom Soudanijem, kojeg smatra jednim od najboljih stranaca u hrvatskom nogometu. Međutim, Jozinović smatra kako bi bilo pogrešno fokusirati se na samo jednog igrača.

SPLIT - Dinamo je na papiru favorit, Zagrepčani imaju kvalitetu, no mi smo mlada i talentirana ekipa. Iz Dinama poručuju kako respektiraju ime Hajduka, no ne spominju igrače što je podcjenjivanje," naglasio je dokapetan Hajduka Goran Jozinović uoči subotnjeg 61. izdanja najvećeg hrvatskog derbija.

Jozinović je svjestan kako ga očekuje teška bitka s Alžircem Hillelom Soudanijem kojeg smatra jednim od najboljih stranaca u hrvatskom nogometu. Međutim, Jozinović smatra kako bi bilo pogrešno fokusirati se na samo jednog igrača.

"Dinamo ima još dobrih igrača, ne može se fokusirati samo na jednog, ako želimo pobijediti svih 11 igrača moramo odigrati vrhunski".

Derbi jedva čeka i stoper Hajduka Gorana Milović.

"Dinamo prijeti sa svih strana, imaju neugodna krila, međutim, mi igramo na svom terenu i nas će se nešto pitati," kazao je Milović te otkrio 'formulu' kojom će Splićani pokušati zaustaviti hrvatskog prvaka.

"Ako se postavimo kao u Superkupu, Dinamu neće biti lako. Pokušat ćemo parirati igrom, imamo i mi svoje adute, a vjerujem i kako će nas nositi publika."

Problem za oba sastava mogao bi predstavljati loš travnjak poljudskog stadiona. "Obje momčadi teže pas igri, no kako će biti njima, tako će biti i nama. Nema alibija zbog terena," poručio je Milović.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!