Sport / Ostali sportovi

više od 60000 sudionika

Igrači Hajduka podržali prvo veliko međunarodno finale sportskih igara mladih

Igrači Hajduka podržali prvo veliko međunarodno finale sportskih igara mladih

Nakon državne završnice održane tijekom srpnja na nekoliko lokacija grada Splita, ovo međunarodno finale je kruna Sportskih igara mladih na regionalnoj razini

Brojnim poznatima sportašima i ambasadorima Sportskih igara mladih, koji su izrazili podršku najvećoj sportskoj amaterskoj manifestaciji u ovom dijelu Europe, pridružili su se igrači Hajduka. Između napornih treninga i priprema za nove pobjede našli su vremena kako bi podržali 1. Veliko međunarodno finale koje se održava 24.-28. kolovoza u Splitu.

Nakon državne završnice održane tijekom srpnja na nekoliko lokacija grada Splita, ovo međunarodno finale je kruna Sportskih igara mladih na regionalnoj razini. Njemu je u natjecateljskom dijelu prethodilo sudjelovanje djece iz 40 gradova Hrvatske, 120 dana natjecanja, 218 pobjednika, 3000 finalista i više od 60000 sudionika.

Uz potporu partnera, Sportske igre mladih omogućile su našim najmlađima da tijekom ljetnih praznika imaju zanimljiv i edukativan sportsko-zabavni sadržaj.

U četvrtak, 27. kolovoza, na splitskim Prokurativama okupit će se više od 500 djece pobjednika iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine kako bi svečano obilježili zatvaranje Igara 2015. Ovaj događaj svojim prisustvom uveličat će eminentna imena iz svijeta sporta, te visoki dužnosnici triju zemalja. Dodjela nagrada najboljima od najboljih biti će popraćena vatrometom i prigodnim koncertom.

Izdvojeno

 • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
  10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

  Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

 • RTL Danas
  RTL Danas

 • Vezani članci

  Reci što misliš!