Ostani doma
Sport / Ostali sportovi

JOE OTVORIO DUŠU

Šimunić ekskluzivno za RTL prekinuo šutnju: 'Ništa mi nije žao, dokazat ću da sam nevin'

O filmu, ustaškom pozdravu zbog kojeg je kažnjen te ulozi pomoćnog trenera u reprezentaciji s Josipom Šimunićem je razgovarala Ana Strizić

Za domaće medije uglavnom je šutio dvije godine. No, uoči premijere filma Jakova Sedlara "Moja voljena Hrvatska", u kojem tumači glavnu ulogu, Joe Šimunić je progovorio za RTL.

O filmu, ustaškom pozdravu zbog kojeg je kažnjen te ulozi pomoćnog trenera u reprezentaciji s njim je razgovarala Ana Strizić.   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ja nikome ništa ne moram dokazivati. Film smo napravili baš zato što svatko ima svoju priču, a ovo je moja priča. A ako ja ne ispričam svoju priču, onda će je ispričati netko drugi".

Je li Vam žao zbog onog incidenta? Žalite li zbog ičega?

"Ništa mi nije žao. Apsolutno ništa. Nije lijepo ni kad svako malo netko mene diskriminira, ali takav je život. Taj incident je nažalost obilježio kraj moje karijere. Ali ima puno stvari na svijetu koje nisu u redu. Imat ću još prilike dokazati da to nije bilo pravedno".

Kako ste zadovoljni svojom ulogom u reprezentaciji?

"Drago mi je što sam dobio tu priliku. Želja mi je biti trener jedan dan. Drago mi je biti pomoćni trener tako sjajnim igračima".

Kako se Ante Čačić snašao na izborničkoj poziciji?

"Ante je izvrstan trener i čovjek, sjajno se snašao. U to nitko nije ni sumnjao. Nisu u redu te kritike, ali u takvom društvu živimo".

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!