Sport / Ostali sportovi

PONOSAN I SRETAN

Brončani Hrgović u Zagrebu: 'Mislio sam da ćete me izbaciti, a vi ste mi priredili proslavu'

Brončani Hrgović u Zagrebu: 'Mislio sam da ćete me izbaciti, a vi ste mi priredili proslavu'
Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrgović nije skrivao razočaranje što nije osvojio zlato, ali niti ponos što je osvojio prvo boksačko olimpijsko odličje za Hrvatsku nakon proglašenja neovisnosti

Boksač Filip Hrgović vratio se sinoć sa Sarom Kolak u Hrvatsku. Nije skrivao razočaranje što nije osvojio zlato, ali niti ponos što je osvojio prvo boksačko olimpijsko odličje za Hrvatsku nakon proglašenja neovisnosti.

Povratak brončanog boksača Filipa Hrgovića

"Hvala vam za ovaj doček. Mislio sam da ćete me izbaciti što sam donio broncu, a vi ste mi priredili proslavu. Ugodno ste me iznenadili. Nakon polufinalne borbe sam bio tužan i razočaran zbog poraza, ali nakon što su se emocije slegle ponosan sam na prvo hrvatsko odličje," rekao je Hrgović.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Njego trener Leonardo Pjetraj je naglasio kako ne može reći da je zadovoljan jer je "Hrgović najbolji na svijetu", ali je i dodao - "Drago mi je zbog prve hrvatske medalje u boksu." 

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić čestitao je Sari i Filipu poručivši kako će Zagreb u petak na Trgu bana Jelačića organizirati veliku proslavu za sve olimpijce, a osvajači odličja će dobiti posebne nagrade. 

U ime Hrvatskog olimpijskog odbora Sari i Filipu, ali i atletičarima Ani Šimić i Stipi Žuniću, koji su se također sinoć vratili u Zagreb, čestitala je dopredsjednica Morana Paliković Gruden

 

 

Najgledaniji video

Category: 837 - 840

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!