Sport / Ostali sportovi

sve su dogovorili

Ne miri se s porazom - Roy Nelson putem Instagrama otkrio: Mirko i ja borit ćemo se i treći put!

Ne miri se s porazom - Roy Nelson putem Instagrama otkrio: Mirko i ja borit ćemo se i treći put!
Instagram

'Pogodite što… Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu', rekao je Nelson u videu objavljenom na Instagramu

Roy Nelson nije se mogao pomiriti s porazom. Mirko Filipović pobijedio ga je u revanšu jednoglasnom odlukom sudaca u sklopu Bellatora 216. 

No 'Big Country' bio je uvjeren u drukčiji ishod - prije sudačke odluke pobjedonosno je podigao ruku u zrak uvjeren da će sudac viknuti njegovo ime, ali doživio je bolno prizemljenje. 

Protestirao je Nelson pored ringa, kasnije se požalio i putem Instagrama, no nakon što se smirio objavio je veliku vijest. Održat će se i treća borba njega i Mirka Filipovića!

"Čestitke Mirku na sinoćnoj pobjedi i na tome što je priredio šou. I… Pogodite što… Već sam razgovarao s Mirkom i napravit ćemo treću borbu. Moramo još razgovarati sa Scottom Cokerom oko datuma. Hvala svim obožavateljima koji me vole, ali i onima koji me mrze. Iako ste hejteri i dalje gledate moje borbe. Evo sad imate priliku treći put navijati za Mirka i vidjeti hoće li ovaj put pobijediti ili izgubiti", rekao je Nelson na Instagramu.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!