Sport / Ostali sportovi

Zbrajaju se dojmovi

Cro Cop: 'Nelson je prijetio oružjem, a u ringu s njim dogodila mi se najbizarnija stvar u karijeri'

Cro Cop: 'Nelson je prijetio oružjem, a u ringu s njim dogodila mi se najbizarnija stvar u karijeri'
Bellator MMA

Mirko Filipović se nakon meča oglasio na svom Facebook profilu

Hrvatski MMA borac Mirko Filipović slavi pobjedu nad Royem Nelsonom u Bellatoru. Mirko je u 44. godini pokazao da u njemu još uvijek ima "dinamita". Nelsona, koji mu je zadao težak poraz 2011. godine.

Cro Cop se nakon meča oglasio na svom Facebook profilu:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Hvala na porukama koje ste mi slali uoči i nakon meča,od srca hvala.borbu ste vidjeli i neću ju previse komentirati. Nelson je tvrd i težak borac za svakoga. Nakon borbe je radio nepotreban cirkus ali šta je tu je. Žalio se na sve sve i svašta, komisiji je čak prijavio da su mi noge bile skliske(?!), pa su došli za mnom u svlačionicu predstavnici Atletske komisije i pregledali me (?!) iako sam od ulaska u arenu do kraja borbe uz sebe neprekidno imao predstavnika Atletske komisije koji je doslovno isao u WC za mnom i bio sam detaljno pregledan uoci izlaska u boriliste", napisao je Mirko.

"Ali su se i oni smijali, a jedan od njih kaze: "Ma Nelson je takav, stalno cirkusi s njim. Na jednoj priredbi nas hvali da smo najbolji na svijetu, a na drugoj da smo najgore smeće. Nakon toga je Nelson prijetio okolo i to čak da ce donijeti oružje. Ne znam kome je to bilo upućeno, ali je stigla policija i pretražila mu sobu. Nema zajebancije s policijom ovdje. Nakon svega mi je ipak poslao poruku i čestitao na pobjedi.i zatražio novu borbu. Odgovorio sam mu ‘zasto ne?’, ali to nije do mene, a nisam siguran u njegov status u Bellatoru nakon svega ovoga."

Mirko je opisao i kakava mu se bizarnost dogodila dok je bio u ringu s Nelsonom.

"I jos nesto. U meču se dogodila najbizarnija stvar u mojoj karijeri.u jednom klinču dok sam ga držao na ogradi lik me ugrize za prst!! Zagriz je bio preko gume za zube što je naravno ublažilo jačinu ugriza, ali da i to nekome može pasti na pamet nisam znao do sinoć", napisao je Mirko na Facebook.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!