Sport / Ostali sportovi

Provokacije ostaviti u Srbiji

Zbog incidenta na Rivi Srbi dobili od Saveza naputke kako da se ponašaju kad idu u Hrvatsku

Zbog incidenta na Rivi Srbi dobili od Saveza naputke kako da se ponašaju kad idu u Hrvatsku
Igor Soban/PIXSELL

Srpski klubovi do daljnjeg neće igrati sa splitskima

Incident u Splitu u kojem su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde zahladio je odnose u regionalnoj vaterpolo ligi. Srpski klubovi do daljnjeg neće igrati sa splitskima, a razgovaralo se čak i o ukidanju ili "pauziranju" cijele lige dok se situacija ne smiri.

Srpski vaterpolski savez ovih je dana objavio i naputak o tome kako se članovi njihovih klubova trebaju ponašati u inozemstvu, a pogotovo u Hrvatskoj. U priopćenju stoji:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Treba se obratiti pažnja na povećane mjere sigurnosti i prilikom odlaska naših klubova u inozemstvo. Događaj se mora prijaviti Ministarstvu inozemnih poslova. Želimo istaknuti i skrenuti pažnju svim klubovima i njihovim stručnim stožerima, posebno trenerima, da prilikom gostovanja u inozemstvu, prije svega u Republici Hrvatskoj, obrate pažnju na ponašanje svih svojih članova delegacije, a naročito kada putuju mlađe kategorije.

Ne smije se dozvoliti da se dogode bilo kakve provokacije s naše strane koje bi mogle prouzrokovati negativne posljedice. Svi moramo nastojati da se ovakvi događaji više nikada ne ponove."

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!