Sport / Ostali sportovi

Ekspresna giljotina

VIDEO Fantastična pobjeda Vlade Neferanovića: Samo minuta mu je trebala da svlada Nijemca Laua

VIDEO Fantastična pobjeda Vlade Neferanovića: Samo minuta mu je trebala da svlada Nijemca Laua
RTL

Neferanović je tako u Munchenu svoj skor popravio na 6-4, a ne bi čudilo da uskoro dobije i priliku za napad na titulu

Hrvatski MMA borac Vlado Neferanović u velikom je stilu pobijedio Njemačkog borca Roberta Laua u meču poluteške kategorije na eventu German MMA Championship.

Mladi Nijemac slovi za veliku nadu MMA svijeta, posebno je zanimljivo da je sve svoje pobjede odnosio u prvoj rundi. No, ovog puta Neferanović je za njega bio koban.

Svoju pobjedu Neferanović zaslužio je u parteru. Očekivalo se da će Lau forsirati stand-up borbu, što se vidjelo od početka koji nije najbolje izgledao za Neferanovića. 

No, Vlado je brzo Nijemca poslao u parter u kojem je on ipak više dominantan. Uhvatio je Laua u takozvanu giljotinu, na što Nijemac nije mogao reagirati, nego "tapkanjem" nakon samo minute borbe.

Neferanović je tako u Munchenu svoj skor popravio na 6-4, pokazao je da je borac koji može izvesti spektakularne stvari, a ne bi čudilo da uskoro dobije i priliku za napad na titulu. 

U glavnoj borbi večeri Stephan Puetz obranio je naslov u poluteškoj kategoriji protiv Joachima ChristensenaNordin Asrih pobijedio je Ivana Musarda i osvojio je pojas prvaka u superlakoj kategoriji, a Christian Eckerlin pobjedom je protiv Nihada Nasufovića osvojio naslov prvaka u srednjoj kategoriji.

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!