Sport / Ostali sportovi

svjetsko prvenstvo

Tužna, ali ponosna brončana Sandra: 'Nisam znala hoću li uopće nastupiti'

Tužna, ali ponosna brončana Sandra: 'Nisam znala hoću li uopće nastupiti'
Igor Kralj/PIXSELL

Sandri Perković je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara, dok je srebro osvojila Denia Caballero sa daljinom 68,44 metara.

"S jučerašenjeg treninga sam otišla, nisam ga završila do kraja. Bila sam došla tu puno spremnija nego što jesam danas. Cijeli dan nisam znala hoću li uopće nastupiti. Eto, uspjela sam i takva izvući tu nekakvu medalju", izjavila je najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković za javnu televiziju nakon što je u finalu bacanja diska na atletskom SP-u u Dohi osvojila bronačno odličje, što joj je četvrta medalja sa svjetskih prvenstava.

"Ja sam ponosna što je Hrvatska dobila još jednu medalju. Ovo je moja četvrta medalja sa svjetskih prvenstava i sljedeće godine Tokio, olimpijske igre, ja se nadam boljem plasmanu", izjavila je suznih očiju Sandra Perković koja je u Dohi za broncu bacila disk do 66,72 metara u prvoj seriji i tako osvojila broncu, a nadmašile su je dvije Kubanke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sandri je naslov preotela Yaime Perez sa hicem 69,17 metara, dok je srebro osvojila Denia Caballero sa daljinom 68,44 metara.

"Drago mi je da sam tako otvorila natjecanje, da sam si osigurala medalju u prvom hicu. Žao mi je da nisam još više napredovala. No, želim čestitati curama, što je tu je, uzele su zlato i srebro. Sljedeće godine su olimpijske igre i znamo što možemo očekivati", poručila je jedna od samo tri bacačice u povijesti koje imaju četiri odličja sa svjetskih prvenstava, a koja će sljedeće godine u Tokiju pokušati osvojiti treći uzastopni naslov olimpijske pobjednice.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!