Ostani doma
Sport / Pannonian Challenge

Prkose koroni

Ekipa RTL-a posjetila pripreme za Pannonian Challenge: Veličanstveni skate park i nakon događanja ostaje osječkoj djeci

Ekipa RTL-a posjetila pripreme za Pannonian Challenge: Veličanstveni skate park i nakon događanja ostaje osječkoj djeci
RTL

Moći će se pratit i na RTL-ovim internetskim stranicama i putem televizijskih prijenosa

Najveću medalju na svijetu, veću od one u Guinnessovoj knjizi rekorda, i tešku 100 kilograma, osječki Pannonian Challenge darovao je svojemu gradu za podršku koja traje 21 godinu.

Vodeći festival ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe prkosi koronakrizi. Održat će se, ali bez publike i popratnih glazbenih sadržaja. Od ovog četvrtka do nedjelje, uživo na RTL-ovim internetskim stranicama i putem televizijskih prijenosa, moći će se pratiti vratolomije na skateboardu, rolama, romobilima i biciklima.

Vezana vijest

kobasice

Za Pannonian Challenge ovo je najizazovnija godina do sada, čemu svjedoči podatak da je ovo jedino natjecanje u ekstremnim sportovima u svijetu ove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Osijeku je bio i RTL-ov reporter Tin Kovačić.

Iako, Osječani neće moći uživo pratiti ovo sportsko događanje, velik broj njih su se okupili kao volonteri i pripremaju najveći i najbolji skate park u ovom dijelu Europe. 

"Ovo je najčudnije izdanje Pannoniana do sada. U ovoj cijeloj krizi ipak smo uspjeli napraviti plan da organiziramo natjecanje. Nažalost, bez publike, ali smo pripremili sve da publika uživa. Vjerujemo da će doživljaj biti na razini", kazao je organizator Pannoniana Jurica Barač.

"Zahvaljuću povoljnoj situaciji u državi, volonterima, timu i partnerima koji su imali jako puno razumijevanja, ponosni smo na to što ćemo, jedini u svijetu, ipak uspjeti organizirati ovakav događaj", dodao je Barač.

U Osijek dolazi krema ovoga sporta, svjetski i europski prvaci. Kada ovaj događaj završi i kada svi ti veliki sportaši odu iz osječkog skate parka, on ostaje mladim Osječanima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!