Ostani doma
Sport / Pannonian Challenge

21. Pannonian Challenge

VIDEO Drugi dan 'festivala ekstremnih sportova': Na Pannonian Challengeu natječu se skateri

VIDEO Drugi dan 'festivala ekstremnih sportova': Na Pannonian Challengeu natječu se skateri
Promotivna fotografija

Nakon što je jučer održano natjecanje u Inline disciplini danas na red dolaze skateri

Niti prepreka svjetskih razmjera, koja je u obliku pandemije koronavirusa pogodila uistinu sva događanja u 2020. godini, nije uspjela spriječiti održavanje 21. Pannonian Challengea, festivala koji se prilagodio svim mjerama epidemiološke zaštite i u Osijek ponovno doveo najbolje europske ekstremne sportaše.

Nakon što je jučer održano natjecanje u Inline disciplini danas na red dolaze skateri, koji kao i svake godine dolaze u snažnom sastavu – predvođeni Chrisom Khanom i Timotejom Lampe Ignjićem iz Slovenije i Slavoncem Brunom Vranićem, koji će se i ovoga puta boriti za najviše mjesto na postolju. 

 

Jučer održano natjecanje u Inline disciplini

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, u Inline Amater natjecanju pobjedu je odnio Bibi Jonathan iz Francuske koji je pomeo konkurenciju  pa se drugim mjestom morao zadovoljiti David Prajz – Hrvat s njemačkom adresom, dok je treći završio mladi Varaždinac Matija Kunštek. Njima se na četvrtom mjestu pridružio i Zoltán Kőszegi iz susjedne Mađarske, a potom su sva četvorica zavrijedili nastup među 12 najboljih u velikom Inline Elite/PRO finalu.

U Inline Elite/Pro disciplini pobjedu naposljetku izvojevao izvrsni Nizozemac Jaro Frijn, koji se prometnuo u prvog pobjednika 21. Pannonian Challengea, a bio je za nijansu bolji od Diaka Diabyja iz Francuske, koji je završio na drugom mjestu, dok je prošlogodišnji pobjednik Joe Atkinson unatoč dobroj tehničkoj izvedbi morao prihvatiti treće mjesto. Naposljetku, suce je ipak posebno oduševila vožnja Jacoba Petersena Juula iz Danske, koji se kući vraća s nagradom za najbolji Inline trik 21. Pannonian Challengea. 

Glazbeni online program Pannonian Challengea starta u 21 sat, a od 22 glazbu puštaju Insolate i DJ Volster. 

PC STREAM KANALI:

PC YouTube / PC Facebook / RTL.hr / A1 YouTube

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!