Sport / Rukomet

'rat' zagreba i nexea

Kakva je sudbina Ivana Sršena? Održana sjednica HRS-ovog povjerenstva, uskoro pada odluka

Kakva je sudbina Ivana Sršena? Održana sjednica HRS-ovog povjerenstva, uskoro pada odluka
Jurica Galoic/PIXSELL

Kakva će biti sudbina Ivana Sršena, bit će poznato u roku od osam dana

Junak pobjede Zagreba nad Skjernom Ivan Sršen predmet je velikog spora između dva najveća hrvatska rukometna kluba - PPD Zagreba i našićkog Nexea

Sršen je naime igrač Nexea koji je na posudbi u Zagrebu, no kako je pokazao ubojitu formu u prvom dijelu sezone, čelnici vodeće momčadi SEHA lige poželjeli su ga vratiti u svoje redove, a Zagrebu se to baš i ne sviđa. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prije početka sezone dogovorena je posudba Sršena u Zagreb što je u nekoj mjeri iznenadilo s obzirom da je riječ o izravnim rivalima. Sršen je odradio dosadašnji dio sezone u redovima hrvatskog prvaka, ali Našičani traže njegov povratak s posudbe.

Kako dva kluba ne mogu na zelenu granu, odlučeno je da će o Sršenovoj sudbini odlučiti arbitraža, točnije odluku će donijeti Registracijsko povjerenstvo HRS-a. Spomenuto tijelo danas je održalo sjednicu na tu temu, a odluka će biti donesena u roku od osam dana. 

"Obavještavamo vas da je danas zasjedalo Registracijsko povjerenstvo Hrvatskog rukometnog saveza vezano za Ivana Sršena. Uzete su izjave oba kluba, te će Registracijsko povjerenstvo u zakonskom roku od osam (8) dana donijeti svoju odluku", stoji u priopćenju HRS-a. 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!