Sport / Rukomet

novi član hrs-a

Ćosić o preprodaji karata: 'Teško mi je palo, ali ja znam da nisam kriv'

Ćosić o preprodaji karata: 'Teško mi je palo, ali ja znam da nisam kriv'
Davorin Visnjic/PIXSELL

Legendarni komentator dobio je otkaz na javnoj televiziji netom nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a novo radno mjesto mu je Hrvatski rukometni savez

Drago Ćosić novo je ime u odjelu odnosa s javnošću Hrvatskog rukometnog saveza. 

Legendarni komentator dobio je otkaz na javnoj televiziji netom nakon završetka Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon što je na površinu isplivala informacija kako je preprodavao karte za Mundijal. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prvo sam otvorio svoju privatnu tvrtku, jer nisam bio spreman ući u bilo koju kombinaciju s televizijama nakon prošlog posla. Mislim da to nema nikakvog smisla dok traje spor i dok se stvar sudski ne riješi", objasnio je Ćosić za Sportske novosti ovaj za mnoge nenadani razvoj situacije. 

Kao i nakon izlaska prvotne vijesti, Ćosić i dalje demantira svoju krivicu. 

"Teško mi je sve palo, ali nije me ubilo. Ja znam da nisam kriv. Sve što je izgovoreno, što se pojavljuje ili što se već pojavilo o tome riješit će se na mjestu gdje se treba riješiti. I ne bih više o tome."

Otkrio je i neke detalje na novom radnom mjestu, između ostalog i onaj kako nije dobio stalni radni odnos.

"Kroz razgovor s ljudima iz HRS-a koje poznajem već 40 godina došli smo do toga da krenemo u suradnju. Oni dosad nisu imali čovjeka koji je to objedinjavao, a ima jako puno posla. Ponudili su mi suradnju. Znaju me, znaju moju energiju, sposobnosti. Ja pak znam puno ljudi iz rukometa i tako smo se dogovorili. Imam ugovor, nemam stalni radni odnos, kako su već mnogi napisali. To znači da sutra, ako HRS procijeni da Drago ne zadovoljava u svom poslu, može odlučiti da je suradnja završena. Naravno, isto pravo zadržavam i ja, no ponuda koja bi me izula iz cipela ne postoji", kazao će Ćosić za Sportske.

Izdvojeno

Reci što misliš!