Sport / Rukomet

promjena u reprezentaciji

Dominiković više nije pomoćnik izbornika Červara: Njegovo mjesto zauzima bivši trener Zagreba

Dominiković više nije pomoćnik izbornika Červara: Njegovo mjesto zauzima bivši trener Zagreba
Igor Kralj/PIXSELL

Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Hrvatski rukometni savez odlučio je napraviti jednu promjenu unutar stručnog stožera reprezentacije

Davor Dominiković više nije pomoćnik izbornika hrvatske rukometne reprezentacije Line Červara, a njegovo mjesto zauzet će bivši trener Zagreba Silvio Ivandija. 

"Nakon Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj, Hrvatski rukometni savez odlučio je napraviti jednu promjenu unutar stručnog stožera muške seniorske reprezentacije. Izbornik i dalje ostaje, kao što je to i bilo dogovoreno Lino Červar, dok će njegov prvi pomoćnik za sljedeći kvalifikacijski ciklus postati Silvio Ivandija, trenutačni trener RK Dubrovnika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Budući je hrvatska muška seniorska reprezentacija izborila šesto mjesto na Svjetskom prvenstvu u siječnju, te osigurala kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju, i tako ispunila zacrtani cilj, Hrvatski rukometni savez je u dogovoru s Davorom Dominikovićem donio odluku da on više ne bude pomoćnik izbornika Line Červara, s obzirom na brojne klupske obveze, ali i obveze koje ima s juniorskom reprezentacijom koju ovoga ljeta očekuje Svjetsko prvenstvo u Španjolskoj od 13. do 27. srpnja. Kako je to jedan od prioriteta Hrvatskog rukometnog saveza u ovoj godini, čelni ljudi HRS-a su u dogovoru s Davorom Dominikovićem procijenili da je to u ovom trenutku najbolje moguće rješenje za sve.

Hrvatski rukometni savez koristi priliku da se zahvali Davoru Dominikoviću na suradnji u seniorskoj reprezentaciji u proteklom razdoblju. Davor Dominiković je bivši dugogodišnji reprezentativac i igrač, osvajač brojnih hrvatskih medalja i trofeja, s izvrsnom trenerskom perspektivom i stoga vjerujemo da je ovo najbolje rješenje za sve, u okviru kojega može sva svoja znanja i potencijale prenijeti novim generacijama kojima je bio sportski uzor", priopćio je HRS.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!