Sport / Rukomet

Izbornik nakon Srbije

Červar: 'Na Europskom prvenstvu očekujemo bolji plasman nego na Svjetskom'

Červar: 'Na Europskom prvenstvu očekujemo bolji plasman nego na Svjetskom'

Izbornik je nahvalio posebno rezervnog vratara Filipa Ivića koji je dostojno zamijenio Šegu

Hrvatska rukometna reprezentacija dva kola prije kraja kvalifikacija plasirala se na Europsko prvenstvo 2020. godine. Prepuni Višnjik mogao je uživati u dobroj predstavi izabranika Line Červara.

"Zadovoljan sam cijelom momčadi. Pogotovo s obranom 6-0 koja u Beogradu nije tako dobro funkcionirala. Bili smo sjajni u tranziciji koju smo vukli preko Štrleka i Božića-Pavletića. Neki igrači iz drugog plana su se dokazali, a najvažnije je da smo držali rezultat u ključnim dijelovima utakmice", rekao je nakon susreta izbornik Lino Červar.

Izbornik je nahvalio posebno rezervnog vratara Filipa Ivića koji je dostojno zamijenio Šegu. "Znate i sami da ne možemo nikamo bez dva dobra golmana", poručio je izbornik.

"Uvijek govorim da smo mi jedna odlična repreznetacija koja može sjajno odigrati i bez nekolicine igrača. Vidjeli smo to i na Svjetskom prvenstvu, a na Europskom očekujemo još bolji plasman", rekao je Červar.

Zadrani priredili sjajnu atmosferu i nosili rukometaše do pobjede protiv Srbije

Nije propustio ni nahvaliti protivničku momčad.

"Srbija je odlično odigrala u ove dvije utakmice. Baš su dobre bile obje utakmice. Sve pohvale im idu jer su se odrekli imena i oslonili na mlade igrače koji su gladni pobjeda", rekao je nakon utakmice izbornik te dodao da nemamo puno vremena za pripreme i da je glavni cilj vratiti u pogon ozljeđene igrače.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!