Sport / Rukomet

najveće iznenađenje Lige prvaka

U Kielceu kasne plaće, ali PSG tuku s 10 razlike, Cindrić tvrdi: 'Učinili smo nemoguće!'

U Kielceu kasne plaće, ali PSG tuku s 10 razlike, Cindrić tvrdi: 'Učinili smo nemoguće!'
Marko Lukunic/PIXSELL

Luka Cindrić možda je utrpao pet komada svojoj budućoj momčadi

Rukometni svijet na trenutak se zaustavio ove subote. Luka Cindrić i njegov Vive Kielce apsolutno su demolirali najbogatiji rukometni klub na svijetu PSG u dvoboju četvrtfinala Lige prvaka.

Kako je riječ o suštim suprotnostima u financijskim situacijama kod ovih dvaju klubova, pobjeda Kielcea od deset razlike graniči sa stvarnošću, no još je jednom potvrđena ona stara da "nije u šoldima sve".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Budimo realni i ovo što smo mi napravili u subotu je bilo nemoguće, pa se ipak dogodilo. Ovakve utakmice su poseban motiv. Nekako, kada sam vidio kako je to Vardar dva dana ranije napravio protiv Szegeda nadao sam se da možemo i mi. No, kako smo mi mogli njih dobiti deset, mogu i oni nas ne budemo li dobri", rekao je Cindrić za Spostske novosti.

Velika pobjeda važnost ima iz više razloga. Kielce je već dugo u financijskoj krizi. Nevjerojatno je to na na ovoj razini igračima kasne plaće, ali stvarnost je to koja je postala svakodnevica poljskog kluba, a od jeseni i Igora Karačića koji će se klubu pridružiti.

S druge strane, Luka Cindrić možda je utrpao pet komada svojoj budućoj momčadi. PSG i njihov trener Raul Gonzalez ne skrivaju afinitete prema hrvatskom reprezentativcu, a spominjala se i cifra od 4 milijuna eura koju poljski klub navodno traži za Cindru.

Možda će upravo taj transfer biti rješenje njihovih financijskih trzavica, ali nema brige za kreaciju s pozicije srednjeg vanjskog jer je Igor Karačić pravi čovjek za taj posao.

Inače, uzvratna utakmica Kielcea i PSG-a igrat će se u nedjelju u 17 sati.

Najgledaniji video

Category: 837 - 1400

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet!

Reci što misliš!