Ostani doma
Sport / Rukomet

Makedonci prošli

Bravo, majstore: Maestralni Karačić odveo Vardar u polufinale Lige prvaka, Mađari se htjeli tući!

Bravo, majstore: Maestralni Karačić odveo Vardar u polufinale Lige prvaka, Mađari se htjeli tući!
EHF

Pick Szeged imao je već u 28. minuti +9, ali Vardar se skupio u drugom dijelu i prošao u polufinale

Između Barcelone, Veszprema, Kielca i Vardara dobit ćemo novog prvaka Europe.

U posljednjoj uzvratnoj utakmici četvrtfinala Vardar je preživio 60 teških minuta u Mađarskoj gdje je Pick Szeged u 28. minuti bio u Kölnu, ali u drugom poluvremenu Makedonci su se vratili u život i potpisali najljepši poraz u sezoni s 25:29 s kojim su treći put zaredom otišli u Njemačku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Alilović, Blažević, Šego i društvo otvorili su furiozno, onih -8 iz Skoplja pretvorili su u ukupnih +1 u završnici prvog dijela kada su imali 16:7. Međutim, od 38. minute i 23:14 potpuno su stali, razigrao se Igor Karačić i gosti su velikom serijom stigli na 23:25 u 54. minuti. Tada je bilo jasno da idu u polufinale.

Pola minute prije kraja došlo je do velikog naguravanja kada su Mađari izgubili živce nakon jednog ne tako grubog prekršaja Moraesa, najoštriji je bio Slovenac Gaber, a čak je i Vardarov trener Parrondo verbalno napao Szegedova Pastora, no u tom metežu, srećom, sve je ostalo samo na verbalnim obračunima.

Kao i u prvoj utakmici prije tjedan dana Karačić je opet bio prvo ime svoje ekipe, zabio je osam golova, od toga pet u drugom dijelu, a pratio ga je Krištopans s pet. Ivan Čupić dodao je dva, dok je Banhidi kod mađarskog prvaka zabio 7/7, a Bombač šest.

Reci što misliš!