Ostani doma
Sport / Rukomet

otkrio detalje iz svlačionice

Dominiković za RTL otkrio kakvu su ulogu imali Duvnjak, Mandžukić, Lovren, Bogdanović, Čilić...

'Rekao sam im nakon utakmice - niste izgubili zlato, osvojili ste srebro'

Hrvatski juniorski rukometaši vratili su se u Hrvatsku. Sa srebrom oko vrata, što je ujedno prva juniorska medalja u povijesti hrvatskog rukometa. 

Svijet je upoznao najbolje desno krilo prvenstva Frana Miletu i najboljeg igrača cijelog turnira Ivana Martinovića koji kaže - mijenjao bih sve samo da smo uzeli zlato.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvorac ovoga svjetskog srebra je Davor Dominiković. Olimpijski i svjetski prvak kao igrač pokazao je da bi i kao izbornik mogao biti jednako uspješan. 

U razgovoru za RTL otkriva neke detalje iz svlačionice, ali i kakvu su ulogu u ovome imali Duvnjak, Mandžukić, Lovren, Bogdanović, Čilić i ostali sportski velikani.

"U zadnja 72 sata sedam i pol sati sam spavao, ali isplatilo se. Osmijeh na licu. Rekao sam im nakon utakmice: niste izgubili zlato, osvojili ste srebro", kazao je Dominiković za RTL i nastavio:

"Moja inicijativa je bila da Domagoj Duvnjak gleda naše protivnike. Puno mi je pomogao s nekim informacijama. Znate li vi koliko je njima značilo kad bi im rekao da ih pozdravlja kapetan Domagoj Duvnjak. I drugi su sportaši poslali emotivnu poruku. To je sve Domagoj organizirao. Hvala mu", rekao je izbornik Davor Dominiković za RTL.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!