Sport / Rukomet

PROVJERA S NJEMAČKOM

Marino Marić optimistično najavljuje Europsko prvenstvo: 'Spoj mladosti i iskustva je odličan!'

Zagrebačka Arena svjedočila je rukometnim spektaklima, prvo su na teren izašle reprezentativke, a potom i reprezentativci

Vrijeme je za rukomet i spektakl u zagrebačkoj Areni! U 19:30 počinje prijenos pripremne utakmice Hrvatska Njemačka u kojoj ćemo vidjeti - ideje Line Červara uoči Europskog prvenstva.

Naša Ines Goda je bila u Areni, gdje je gledala i prvi nastup ženske reprezentacije, upravo protiv Njemačke.

Rukometašice - Hrvatska i Njemačka

"Prvi put su reprezentativke igrale u Areni, lavovski se borile i izborile 21:21", kazala je Ines pa pozdravila Marina Marića:

"Ova utakmica s Njemačkom pomoći će izborniku odrediti tko ide na Europsko prvenstvo. Naravno, zbog gledatelja ćemo pokušati pobijediti i pružiti odličnu predstavu."

Otkrio je adut Line Červara da je spoj mladosti i iskustva odličan.

"Svi su tu i svi su spremni dati svoj doprinos. Najbitnije je da svi budemo zdravi, da ne bude ozljeda. Nadam se da ćemo izbrusiti 16 igrača za prvenstvo", rekao je Marić, koji u zadnje vrijeme ima problema s ozljedama:

"To su nijanse koje odlučuju u ključnim utakmicama, posljednjih godina imamo problema s tim. No, sve je otvoreno i izvedivo, a od polufinala je sve moguće. Nijanse će odlučiti - zdravlje, psihička i fizička sprema. Kad sve ukomponiramo, trebalo bi biti super, mi smo optimisti."

Do Europskog prvenstva ostalo je nešto više od dva mjeseca jer počinje 9. siječnja, a protiv moćne Njemačke vidjet će se koliko Hrvatska može.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!