Ostani doma
Sport / Rukomet

REAKCIJE SUSJEDA

'Razlog je političke prirode': Pogledajte prve reakcije srpskih medija na navodno izbacivanje Đokovića iz Australije

'Razlog je političke prirode': Pogledajte prve reakcije srpskih medija  na navodno izbacivanje Đokovića iz Australije
AP Images

Novak Đoković će kako stvari sada stoje biti deportiran iz Australije. Sve više svjetskih medija prenosi ovu vijest dana. Najzanimljivija sportska drama u posljednje vrijeme ide prema svome kraju, a pogledajte što o tome kažu srpski mediji.

Glavna vijest u svim svjetskim medijima je ta da će Novak Đoković biti deportiran iz Australije. Posebno nam je bilo zanimljivo vidjeti što o tome pišu uvijek interesantni sprski mediji. Za sada su i oni šokirani jer su posljednjih dana pisali kako će Novak nastupiti na Australian Openu.

Vezana vijest

đoković

Srpski Kurir.rs uživo prati cijelu situaciju oko odbijanja vize, te iz minute u minutu izvještava što se događa s Đokovićem.  Također navode da imaju informaciju da Novakovi odvjetnici u ovim trenutcima spremaju žalbu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Blic.rs piše kako je zapravo pravi razlog tjeranja Đokovića političke prirode

 "Razlog je, pre svega - političke prirode. Ostanak nevakcinisanog Novaka Đokovića u Melbourne i njegov nastup na grend slemu bio je, pre svega, katastrofalan PR za australijske političare na vlasti, jer njihovi građani i birači već dvije godine žive pod jednim od najstrožih antikovid mera na svetu."

 

Informer.rs također uživo iz minute u minutu prati događanja u Australiji. 

"Jedan od advokata koji su zastupaju Noleta je Srbin iz Australije!" - pokušavaju iz Informera što više približiti situaciju. 

Izgleda kako je ova vijest iznenadila i srpske medije, te će biti zanimljivo vidjeti što će pisati do kraja ove sage.

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!