Sport / SP Rukomet 2019

Pripreme za Sp

Prvi problemi za Červara: Zbog ozljede otpada Božić Pavletić, Kauboji već imaju novog člana tima

Prvi problemi za Červara: Zbog ozljede otpada Božić Pavletić, Kauboji već imaju novog člana tima
Igor Kralj/PIXSELL

U utorak je na popodnevni trening iz Zagreba stigao Ivan Vida

Desno krilo PPD Zagreba Josip Božić Pavletić zbog ozljede napušta završne pripreme hrvatske rukometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, a umjesto njega u Poreč je stigao krilni igrač Nexea Ivan Vida (23).

"Nakon obavljenog pregleda u Zaboku kod Josipa Božića Pavletića utvrđena je parcijalna ruptura mišićnotetivnog dijela lijevog mišića iliopsoasa i to u preponskoj regiji. Teško je prognozirati koliko će biti odsutan, ali kod ovakvih ozljeda očekivani tijek oporavka je najmanje tri tjedna”, potvrdio je u srijedu član liječničkog tima hrvatske reprezentacije Damir Kajba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dan ranije na reprezentativne pripreme stigao je igrač Nexea Ivan Vida, koji će na desnom krilu zamijeniti Josipa Božića Pavletića. Osim Vide, izbornik Lino Červar na završnim pripremama ima još trojicu krilnih igrača, Zlatka Horvata (PPD Zagreb), Manuela Štrleka (Veszprem) i Davida Mandića (PPD Zagreb).

Hrvatska reprezentacija u Poreču, od 1. do 8. siječnja, odrađuje završnu fazu priprema za Svjetsko prvenstvo, koje se održava od 10. do 27. siječnja u Njemačkoj i Danskoj. Izbornik Červar je na pripreme pozvao 20 igrača, od kojih će njih 16 na kraju putovati na SP. Rukometaši Hrvatske igrat će u Muenchenu u skupini B sa Islandom (11. siječnja), Japanom (13. siječnja), Makedonijom (14. siječnja), Bahreinom (16. siječnja) i Španjolskom (17. siječnja).

Izdvojeno

  • Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić
    10 godina ljubavi Antonija Blaće objavila romantičnu fotografiju sa suprugom: 'Pravi ste par'

    Voditeljica i njezin suprug zajedno su deset godina

  • RTL Danas
    RTL Danas

  • Reci što misliš!