Sport / SP Rukomet 2019

ODLIČNE premije

Rukometaši će za uspjeh biti bogato nagrađeni: Evo koliko će dobiti osvoje li zlato

Rukometaši će za uspjeh biti bogato nagrađeni: Evo koliko će dobiti osvoje li zlato
Goran Kovacic/PIXSELL

Rukometaši su dobili još jednu motivaciju uoči SP-a

Uoči početka 26. Svjetskog prvenstva Hrvatski rukometni savez pripremio je premije za sve reprezentativce u slučaju ostvarenja zacrtanog cilja, a to je plasman među prvih sedam.

Iznenade li nas ugodno i osvoje zlato, hrvatski rukometaši podijelit će među sobom 450 tisuća eura, što je iznos koliko su za svoje priredili i Nijemci, no ovdje je riječ o bruto iznosu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Odlučili smo da uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimuliramo naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu", rekao je HRS-ov predsjednik Tomislav Grahovac.

"Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza. Tako će premija za prvo mjesto biti 450.000 eura u bruto iznosu, srebro ćemo nagraditi s 300.000 eura te broncu s 200.000 eura. Četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu donijet će nagradu od 100.000 eura, a plasmani na peto, šesto ili sedmo mjesto vrijede 50.000 eura."

Dakle, eto još jedne motivacije.

'Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci."

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet!

Reci što misliš!