Sport / SP Rukomet 2019

zabio osam pogodaka

Junak utakmice: Luka Stepančić zasjao je onda kad je to bilo najpotrebnije!

Luka Stepančić s osam je pogodaka bio apsolutni junak pobjede nad Islandom

Hrvatska pobjedom protiv Islanda otvorila SP u rukometu!

Protiv Crne Gore se nije pojavio, protiv Italije je to već izgledalo puno bolje, no u punom sjaju pokazao se kad je to bilo najpotrebnije. 

Luka Stepančić apsolutni je junak pobjede nad Islandom u vrlo važnom susretu na otvaranju Svjetskog rukometnog prvenstva. 

Gore, dolje, poluvisoko.. Luki je večeras ulazilo sve. Pucao je 10 puta, promašio tek dva šuta, a njegovu ulogu u kritičnim trenucima teško je i opisati. 

Navijao iz prvih redova: Niko Kovač na parketu izgrlio borbene Kauboje!

Mirna je bila ruka u završnici prvog dijela, kad su Islanđani prijetili odvojiti se na plus četiri, no mirna je bila i u nastavku utakmice, kad smo ponovno pali u ritmu i umalo ispustili prednost koju smo imali.

"Mi znamo svoju vrijednost i svoje kvalitete, svatko zna svoju ulogu, moja je uloga da šutiram izvana i eto, danas mi je išlo. Ulovio sam formu taman pred početak turnira i to je dobro izgledalo", skromno je rekao Luka nakon utakmice.

Bila je to šuterska rapsodija kakva se rijetko viđa. Luka Stepančić uz kakvog Hrvatska, bude li održao konstantu u igri i ne bude li u tome usamljen, može računati i na veće stvari. 

Gledajte i uživajte još jednom!

 

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!