Sport / SP Rukomet 2019

susret odgledao s klupe

Cindrić: 'Ovo je bio dokaz da imamo 16 igrača i ne ovisimo o dvojici, trojici'

Iako nije igrao, Cindrić je cijelo vrijeme skakao i trčao uz klupu. Zagrijavao se i na poluvremenu, ali nije bilo potrebe da ulazi u igru

Luka Cindrić pobjedu protiv Makedonije je odgledao s klupe. Hrvatska je u trećem kolu slavila na krilima sjajnog kapetana Duvnjaka i odličnog Igora Karačića, a Cindrić je otkrio kako su sve isplanirali prije utakmice i kako nije bilo potrebe za njegovim ulaskom.

"Šta da vam kažem. Duvnjak i Karačić prije svih su odigrali sjajno, i Stepančić je bio na vrhunskoj razini. Već duže vrijeme imam problema s ozljedama. Dogovorio sam s trenerom i strukom da ću sjediti na klupi. Da je bilo potrebe ušao bih. Međutim, hvala Bogu nije, svi su bili sjajni. Imamo 16 igrača, ne ovisimo o dvojici, trojici i moram čestitati dečkima na odličnoj utakmici." 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako nije igrao, Cindrić je cijelo vrijeme skakao i trčao uz klupu. Zagrijavao se i na poluvremenu, ali nije bilo potrebe da ulazi u igru. Za naše kamere otkrio je i prirodu svoje ozljede.

"Već duže vrijeme mučim muku sa zadnjom ložom, nije ništa strašno. Ali nemam vremena za odmor i potrebna je regeneracija. Zdravlje je najbitnije i protiv Španjolske moramo ući svi na stopostotnoj razini. Mislim da je izbornikova odluka bila pametna i nadam se da ćemo biti spremni za Španjolce i prvo mjesto u grupi."

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu! 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!