Sport / SP Rukomet 2019

glasujte u našoj anketi

VIDEO Još jedan pogled na spornu situaciju: Jesu li suci oštetili Hrvatsku i oduzeli nam polufinale?

Ako pitate izbornika Červara i nekolicinu igrača, Hrvatskoj su u konačnici konačnu presudu donijeli - suci. Što vi mislite?

Iako nismo bili favoriti, hrvatska rukometna reprezentacija mogla je do pobjede protiv Njemačke u Kölnu. Naši su se rukometaši hrabro borili, ali su ipak na kraju izgubili s jedan razlike.

Jesu li suci oštetili Hrvatsku i oduzeli joj šanse za polufinale?

Rezultati
  • Da   72% (2257)
  • Ne   5% (143)
  • Nije važno   24% (740)
Vrati se na glasanje

Ako pitate izbornika Červara i nekolicinu igrača, Hrvatskoj su u konačnici konačnu presudu donijeli - suci. Cijeli susret Nijemci su igrali grubo i na rubu incidenta, a posebice se ističe situacija koja se dogodila minutu i pol prije kraja utakmice. 

Hrvatska je imala napad za izjednačenje, Karačić je proslijedio jednu loptu za Krilo na Štrleka i nakon dodavanja se sudario s njemačkim braničem, a danski suci Martin Gjending i Mats Hansen su dosudili probijanje i Nijemcima poklonili napad za plus 2, što su oni iskoristili i tako riješili utakmicu u svoju korist. 

U priloženom videozapisu pogledajte spornu situaciju još jednom i glasujte u našoj anketi: Jesu li suci oštetili Hrvatsku i oduzeli joj šansu za polufinale?

Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci

Izdvojeno

Vezani članci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici RTL Sportske vijesti!

Reci što misliš!