Ostani doma
Sport / SP Rukomet 2019

Rukometna anketa

Pitamo vas: Jeste li zadovoljni nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu?

Pitamo vas: Jeste li zadovoljni nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu?
AP Images

Činjenica je da smo pobijedili svjetske i europske prvake, ali činjenica je također da smo izgubili dvije ključne utakmice

Hrvatska rukometna reprezentacija u nedjelju je sletjela na zagrebački aerodrom. Bez medalje, vratili su se kao šesta rukometna reprezentacija svijeta. 

Kladionice su Hrvatsku prije prvenstva svrstavale u momčadi koje nisu izgledni favoriti za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Sedmo ili osmo mjesto bilo je realno po kladionicama za Hrvatsku. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A i izbornik Lino Červar najavljivao je sličan rezultat. Za njega je bilo najbitnije da se ostvari cilj, a to su kvalifikacije za Olimpijske igre. Igrači su, s druge strane, predviđali da će se Hrvatska boriti za medalju. Ne čudi, stoga, da su oni izrazili zadovoljstvo pokazanom igrom, ali ne i rezultatom.

Hrvatska je odlično ušla u turnir - s pet pobjeda u pet utakmica i izgledalo je da ćemo otići najmanje do polufinala. Ali onda nam se dogodio Brazil pa kontroverzna utakmica protiv Njemačke, a nakon toga preostala nam je samo borba za plasman. 

Jeste li zadovoljni nastupom hrvatske rukometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu?

Rezultati
  • Jesam, naši rukometaši dobro su odigrali cijeli turnir   16% (76)
  • Jesam, ali dojam je da smo mogli napraviti više   58% (273)
  • Nisam, na ovom prvenstvu nismo dobro odigrali   26% (125)
Vrati se na glasanje

Činjenica je da smo pobijedili svjetske i europske prvake, ali činjenica je također da smo izgubili dvije ključne utakmice. kad sve to zbrojimo i oduzmemo, dobijemo devet utakmica u kojima smo ostvarili šest pobjeda i tri poraza. 

A jeste li vi zadovoljni nastupom naše reprezentacije na ovom Svjetskom prvenstvu? Jesmo li mogli bolje ili je ovo naš limit? Svoj glas ostavite u našoj anketi.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet!

Reci što misliš!