Ostani doma
Sport / Svjetsko prvenstvo 2018

Može birati gdje će

Ostaje li Zlatko Dalić na čelu Vatrenih? Hrvatskom izborniku pljušte izdašne ponude

Ostaje li Zlatko Dalić na čelu Vatrenih? Hrvatskom izborniku pljušte izdašne ponude
Petar Glebov/PIXSELL

Zlatku Daliću, najboljem hrvatskom nogmetnom treneru svih vremena, pljušte ponude za angažman sa svih strana.

Zlatko Dalić ima ugovor s Hrvatskim nogometnim savezom (HNS) još dvije godine, ali dobio je financijski fantastične ponude iz azijskih klubova. Hrvatskom izborniku najviše nude iz Kine i Južne Koreje, a najbogatiji ugovor koji su mu spremni staviti nas stol teži čak pet milijuna dolara neto godišnje i to na razdoblje od tri godine. Prihvati li, bit će daleko najplaćeniji hrvatski trener svih vremena te puno bolje plaćen od brojnih aktualnih reprezentativaca.

Dalić je i prije no što je pozvan da preuzme Vatrene izgradio ime u Aziji, također je osvojio drugo mjesto u azijskoj Ligi prvaka. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO VIDEO Varaždinci priuštili još jedan nezaboravan dan Daliću: 'Za ovo se živi!'

HNS će sigurno, bude li vidio da je Dalić spreman ostati izbornikom predložiti mu novi, poboljšani ugovor, kazali su za Sportske novosti ljudi iz Saveza. Do koliko je spreman ići vjerojatno će Davor Šuker i suradnici tek odlučiti, međutim neslužbeno se spominje da bi mu bili kadri dati milijun eura godišnje. Naravno da to nije cifra kao u Kini i Južnoj Koreji, ali Dalić nikad novac nije stavljao na prvo mjesto. Zato nisu male šanse da prihvati, da ostane i vodi Vatrene i dalje, pišu Sportske novosti.

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!