Ostani doma
Sport / Tenis

Novi preokret

Utjecajni australski kolumnist tvrdi: Ministar sutra tjera Đokovića

Utjecajni australski kolumnist tvrdi: Ministar sutra tjera Đokovića
RTL

Propituje se je li pogrešno ispunio formular potreban za ulazak u zemlju, a na radaru službenika za migraciju je i pitanje je li tenisač kršio pravila o samoizolaciji u svojoj domovini.

Saga o Novaku Đokoviću se nastavlja. Australski politički kolumnist Paul Bongiorno je objavio na svome Twitter profilu kako ima pouzdane informacije da će srpski tenisač sutra biti deportiran te da neće nastupiti na Australian Openu.

"Čujem da će Alex Hawke sutra izbaciti Jokera", napisao je ovaj utjecajni novinar sugerirajući da će ministar imigracije čija se konačna presuda o ovom slučaju iščekuje već danima, biti negativna za prvog tenisača svijeta, 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bongiorno je nekoliko sati prije toga već načeo temu Đokovićevog izbacivanja iz zemlje dajući argument zašto je to ispravna odluka ako do nje dođe.

"Jedan antivakser me je pitao 'ako će Đoković moći raditi, a nije cijepljen, kakvu to poruku šalje onima koji su zbog toga izgubili posao?' Ima pravo. Posljednji dio kredibiliteta Morrisona ovisi o izbacivanju Jokera".

Propituje se kršenje samoizolacije u Srbiji i sporni formular

Napomenimo, kako su australski mediji već ranije objavili da se istraga o Đokovićevom ulasku u zemlju proširila. Naime, propituje se je li pogrešno ispunio formular potreban za ulazak u zemlju, a na radaru službenika za migraciju je i pitanje je li tenisač kršio pravila o samoizolaciji u svojoj domovini.

Đoković je sam priznao da je već bio zaražen koronom kada je davao intervju za jedan francuski medij no negira da je znao da je zaražen tijekom druženja s djecom u Srbiji. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!