Ostani doma
Sport / Tenis

LEGENDA VS ĐOKOVIĆ

Legendarni tenisač i osvajač Roland Garrosa poručio: 'Štrajkajte ako Đoković nastupi na Australian Openu!'

Legendarni tenisač i osvajač Roland Garrosa poručio: 'Štrajkajte ako Đoković nastupi na Australian Openu!'
AP Images

Pietrangeli je nekoć bio veliki tenisač, a sada ga mnogi znaju kao velikog kritičara Novaka Đokovića, za kojeg je jednom prilikom rekao da nikada neće biti veći od Federera


Skandal s Novakom Đokovićem u Australiji se ne smiruje, a svaki dan se javljaju mnogi poznati iz svijeta sporta koji žele prokomentirati ovu situaciju.

Posljednji koji se oglasio je bivši poznati tenisač, Talijan Nicola Pietrangeli, koji je poznat po svojim kritikama na račun najboljeg tenisača na svijetu. Nekadašnji treći igrač svijeta i dvostruki osvajač Roland Garrosa pozvao je ostale tenisače na štrajk ako se Đokoviću dozvoli nastup na Australian Openu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Legendarni Talijan smatra da samo cijepljeni tenisači smiju nastupiti na Australian Openu:

"Smatram da svi oni koji nisu cijepljeni ne smiju ući u Australiju. Nadamo se da će odluka što prije biti donesena, kako bi se zaključila ova loša priča, u kojoj najgore prolazi Đoković, ali i Australski teniski savez. Oni su pokušali sve da mu omoguće nastup na Australian Openu."

Svi u štrajk

Također Pietrangeli je pozvao tenisače na štrajk ako Novak nastupi na Australian Openu:

"Ako na kraju tamošnja vlada dozvoli Novaku da zaigra na Australian Openu, svi ostali tenisači bi trebali štrajkati i ostaviti ga samog na terenu", prenose njegove riječi talijanski mediji.

Đoković još uvijek čeka odluku ministra za imigracije Alexa Hawkea, nakon čega će imati priliku za žalbu ako ne bude zadovoljan donesenom odlukom.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!