Ostani doma
Sport / Tenis

STARI SMJEŠTAJ

Novak Đoković vraćen je u smještaj za imigrante

Novak Đoković vraćen je u smještaj za imigrante
Bane T. Stojanovic/PIXSELL

Novak Đoković ipak neće odluku suda dočekati na tajnoj lokaciji nego u već dobro mu poznatom Hotelu Park u Melbourneu gdje su smješteni ostali migranti koji čekaju vizu za Australiju.

Nakon što mu je Australija ponovo odbila vizu, Novak Đoković poslije novog saslušanja vraćen je u pritvor rano jutros po srednjoeuropskom vremenu. Vrijeme do konačne presude provest će u istom onom  hotelu Park u kojem je proveo prvih nekoliko dana nakon sljetanja. To znači da će Đoković još jedanput prenoćiti u tom hotelu jer je objava konačne odluke predviđena u 9:30 ujutro po lokalnom, odnosno večeras u 23:30 po srednjoeuropskom vremenu.

Snimili su ga u automobilu pri dolasku u Carlton, gdje se dotični hotel nalazi. Nosio je zeleni donji dio trenirke, vestu i bijelu zaštitnu masku te djelovao smireno i staloženo, javlja australski The Age. Pred hotel je stigao oko 15:30 po lokalnom vremenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ispred hotela Park nalazi se skupina prosvjednika, ali ne zbog tenisača, nego zbog ostalih imigranata koji su pritvoreni na istome mjestu dok čekaju odluku o azilu. 

Istovremeno se u Melbourne Parku, poprištu Australian Opena, pred Rod Laver Arenom okupilo oko 200 prosvjednika. Ni to nisu konkretno Đokovićevi pristaše, nego antivakseri koji njegov slučaj koriste u borbi za svoja prava.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!