Sport / Zanimljivosti

'Šiši ikona'

Ljudskost i dobrota Darija Šarića: S prijateljima podigao automobil i pomogao ženi koja je zaglavila

Ljudskost i dobrota Darija Šarića: S prijateljima podigao automobil i pomogao ženi koja je zaglavila
Duško Jaramaz/PIXSELL

'Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona', započinje priču sin žene koja je automobilom zaglavila u središtu Zagreba

Na Instagram nba.hoopster objavljena je anegdota čiji je jedan od aktera bio NBA košarkaš Dario Šarić, koji je s prijateljima pomogao nepoznatoj ženi podigavši njezin automobil koji je zaglavio.

"4.6.2018. godine, Centar Zagreba. Priča koja pokazuje kakva je Šiši ikona. Moja mater s autom ulazi u prolaz koji je dosta uzak i zapinje s branikom pa je u problemu malo. I naprijed i natrag da ode oštetit će ga jako i nailazi skupina od 5-6 mladih dalmatinaca (to je po naglasku skužila) i jedna djevojka i dečki se ponude ljubazno da podignu auto i isprave ga da ona može samo ravno proći kroz prolaz. Mater je prvo mislila da ju zezaju ali oni mrtvi ozbiljni. I dogovore oni taktiku i plan i podignu auto i isprave ga i odu svojim putem. A mama je tek pred kraj skužila da je to Dario Šarić sa svojom ekipom pa ga je uslikala", opisao je situaciju sin žene koja je zaglavila.

Podsjetimo, prije nekoliko dana premijerno je prikazan dokumentarni film redateljice Slavice Šnur "Uvik isto", koji govori o Šarićevom životu, odnosno kako ga slava i novac nisu promijenili, posebno ne glede odnosa u obitelji.

Izdvojeno

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!