Ostani doma
Sport / Zanimljivosti

pokrenuta istraga

Sve da odgode utakmicu: 'Kolega s posla mi je javio da sam mrtav, morao sam smirivati majku'

Sve da odgode utakmicu: 'Kolega s posla mi je javio da sam mrtav, morao sam smirivati majku'
PIXSELL

Otkriveno je kako je klub lažirao njegovu smrt kako bi odgodio susret koji im se baš i nije igrao

Irski niželigaš šokirao je svjetsku nogometnu javnost neviđenom glupošću. Naime, Ballybrack FC je trebao igrati s Arklowom, no taj je susret ubrzo odgođen jer su iz Ballybracka javili tragičnu vijest o tome kako je njihov igrač Fernando Nuno La Fuente smrtno stradao u prometnoj nesreći, javlja sport24.

Utakmica se odmah odgodila, a cijela liga ostala je u šoku zbog pogiblje mladog igrača. Svi su slali pisma sa svojim najdubljim izrazima sućuti klubu i obitelji preminulog igrača, no on se najednom pojavio Španjolskoj, živ i zdrav. Otkriveno je kako je klub lažirao njegovu smrt kako bi odgodio susret koji im se baš i nije igrao. Vodstvo lige pokrenulo je istragu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Želimo obznaniti kako je informacija o smrti Fernanda Nuna La Fuentea neutemeljena. Liga je postupila u dobroj namjeri. Drago nam je čuti kako je La Fuente živ i zdrav, a sada se nalazi u Španjolskoj. Surađivat ćemo sa svima u istrazi ovog slučaja", poručilo je vodstvo lige.

O slučaju su se oglasili i iz kluba. Oni tvrde kako je kriva samo jedna osoba.

"Pojedinac je zaslužan za ovu novonastalu situaciju. On ima privatnih problema za koje nitko u klubu nije znao. Razriješen je svih dužnosti", poručili su iz Ballybracka.

O svemu se oglasio i "mrtvac" La Fuente koji kaže kako je za prevaru znao, no nije mislio da će biti baš "ubijen".

"Znao sam da će biti neka priča o meni, ali mislio sam da će biti izmišljeno da sam slomio nogu. Bio sam doma nakon posla i igrao videoigre kad sam dobio poziv od kolege koji mi je rekao da sam postao slavan. Tako sam saznao da sam mrtav", rekao je La Fuente jednoj radio postaji pa dodao:

"Čim sam saznao poslao sam im pismo, a oni su se odmah ispričali. To je jako ozbiljna situacija, ali meni je pomalo smiješna jer nisam zapravo mrtav i nitko nije povrijeđen. Moja supruga je imala nekoliko poruka na Facebooku, ali sve je već znala pa se nije prepala. Jedino sam morao mamu odmah nazvati da se ne zabrine", kroz smijeh je zaključio La Fuente, prenosi 24sport.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!