Ostani doma
Šprajcov i Mojmirin komentar

Lokalni izbori

Šprajc riješio jedan od najvećih misterija novog doba: Tko je Davor, a tko Vinko Filipović?

Gospodin Vinko danas je komentirao uvođenje građanskog odgoja u škole koje je najavio gradonačelnik Tomislav Tomašević

Jedna od najvećih političkih misterija novog doba jest kako se zove Davor Filipović.
Sjećate se te zabune na lokalnim izborima, ime kandidata HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika nije znao čak ni Branko Bačić, a onda se nakon izgubljenih izbora Andrej Plenković obrušio na našu Mojmiru koja je Davora zabunom kao i mnogi drugi nazvala Vinko Filipović.

Ali u javnom prostoru doista postoje i Davor i Vinko Filipović, pa evo prilike da konačno upoznamo gospodina Vinka Filipovića i da jedniom zauvijek naučimo koji je koji. Dakle nekadašnjii kandidat za gradonačelnika, a sada zastupnik u Skupštini i tajnik gradskog HDZ-a je Davor, ravnatelj Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja je Vinko.

Vezana vijest

Radovan Fuchs

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I gospodin Vinko danas je komentirao uvođenje građanskog odgoja u škole koje je najavio gradonačelnik Tomislav Tomašević.

"Manje više svi ravnatelji škola su osmislili, odnosno definirali zaduženja svojih učitelja i nastavnika i u tom pogledu eventualno će građanski odgoj moći predavati samo oni koji nemaju punu normu. Ja sam zagovornik da se važne teme, a ja mislim da je građanski odgoj važna tema, ne uvode po principu improvizacije i ad hoc rješenja nego da one budu dobro osmišljene, temeljito pripremljene", kaže v. d. ravnatelja Nacionalnoga centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja Vinko Filipović.
 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!