Ostani doma
Šprajcov i Mojmirin komentar

Čipiraju Šveđane

Komentar Šprajca: Antivaxerski mokri san. Evo ga, ipak nas čipiraju. COVID potvrde u podlaktici ispod kože

Čipirana COVID potvrda može se očitati s bilo kojim uređajem koji ima tehnologiju beskontaktnog plaćanja ili otključavanja vrata bez ključeva

Antivakseri i teoretičari zavjere su bili potpuno u pravu. Cijeli ovaj cirkus oko cijepljenja radi se samo zbog toga da nas čipiraju.

Prve žrtve su dobri i naivni Šveđani koje su uvjerili da im se nakon cijepljenja najjednostavnije čipirati pa više nikom ništa ne moraju pokazivati i dokazivati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U toj zemlji koja je inače primjer inteligentnog društva predstavili su COVID potvrdu u obliku mikročipa koji se usađuje ispod kože u podlakticu, ili između palca i kažiprsta.

Vezana vijest

Na sebi ju je demonstrirao jedan od direktora tvrtke koji tvrdi da je to najjednostavniji način pristupa potvrdi. Čipirana COVID potvrda može se očitati s bilo kojim uređajem koji ima tehnologiju beskontaktnog plaćanja ili otključavanja vrata bez ključeva.

Inače, tvrtka je u posljednjih pet godina ugradila mikročipove u više od stotinu svojih djelatnika, kojima mogu otvarati vrata i koristiti uređaje u zgradi.

Kako su i zašto oni na to pristali još je nejasno, ali na sljedećem prosvjedu hrvatskih antivaksera svakako bi trebalo apelirati da se naivne Šveđane oslobodi čipiranog ropstva.   

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!