NE ZNA SE KAKO SU UBIJENI / 7 žrtava misterioznog masakra

Policija je u subotu u jednom naselju mobilnih kuća pronašla sedam leševa i dvoje teško ozlijeđene djece. Ne zna se kako su ubijeni i ranjeni ni tko je autor zločina.

30.8.2009.
11:45
VOYO logo

ATLANTA - Sedam osoba pronađeno je u subotu ubijeno u naselju mobilnih kuća kod grada Brunswicka u američkoj saveznoj državi Georgiji, a lokalni policijski dužnosnici rekli su da je to "najgori pokolj" koji su ikad vidjeli. Još dvije osobe, navodno djeca, pronađene su u kritičnom stanju i smještene u bolnicu u Savannahu. Imena i dob žrtava nisu objavljeni.

Načelnik policije Matt Doering rekao je da neće iznositi detalje o tome kako su umrli ili mogući motiv, kako se ne bi ugrozila istraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je stravično. To je prizor koji ne biste željeli vidjeti", rekao je Doering, dodajući da u povijesti okruga Glynn nije bilo zločina s tolikim brojem žrtava. U subotu su vlasti uklonile četiri od sedam tijela iz kuće, a obdukcija će početi u nedjelju, rekao je Doering.

Na pitanje novinara je li riječ o ubojstvu sa samoubojstvom te je li osumnjičeni u bijegu, Doering je rekao kako nije spreman odgovoriti na ta pitanja i pozvao građane na "budnost". "Nemamo osumnjičenih u pritvoru", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni mrtvozornik također je šokiran prizorom na koji je naišao i kaže da je nešto najgore što je vidio u svojoj 17 godina dugoj mrtvozorničkoj praksi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo