Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
reisman u saboru

'Ako uvedete seksualni odgoj, proširit će se spolne bolesti'

Klub zastupnika HDZ-a organizirao je predavanje Judith Reisman u Saboru, na kojem je kontroverzna komunikologinja podastirala 'znanstvene' podatke iz Kinseyeve knjige, ali i s Daily Maila, te upozorila kako će posljedice uvođenja seksualnog odgoja u škole biti pogubne.

S.K./RTL/ 31.1.2013. u 17:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U Hrvatskom saboru u 11 sati započelo je predavanje kontroverzne komunikologinje Judith Reisner na temu Spolni odgoj u školama – iskustva iz Sjedinjenih Američkih Država. Uz publicistkinju, koja je digla Hrvatsku na noge posljednjih dana, stigao je i Timothy Tate, autor kontroverznog dokumentarca.

Prije samog predavanja, Davor Stier poželio je dobrodošlicu dr. Reisman te izrazio žaljenje napada na nju te 'zastrašujuće kampanje verbalnog primitivizma'. Također se osvrnuo i na 'napad' dekana Fakulteta političkih znanosti Nenada Zakošeka, čiju su intervenciju prije dva dana brojni marginalni, konzervativni mediji, kao i Hrvatska biskupska konferencija, nazvali nedopustivim te mu prigovorili da vrijeđa osjećaje vjernika.

'Lažni liberali su htjeli zabraniti da Reisman dođe u Sabor'

"No postoji i drugačija Hrvatska. Lažni liberali su htjeli zabraniti da Reisman gostuje u Saboru i danas je pobijedila sloboda govora", zaključio je Stier i dobio gromoglasan pljesak.

Komunikologinja je počela svoje predavanje zahvale Hrvatima što su je pozvali. Dok je prije dva dana tvrdila kako su 'indoktrinirani komunizmom', danas su pak Hrvati 'divan narod', a Hrvatska 'tadicionalna zemlja duge prošlosti'.

Samo 'znanstvene' činjenice

Nastavila je objašnjavati kako je seksualni odgoj dogmatski nametnut te da su rodni studiji 'neznanstveni i protivni prirodi'.

"Medicina, roditelji i vjerske zajednice trebaju odgajati svoju djecu i učiti ih o seksualnosti", kazala je i pozvala se na Daily Mail, u maniri prave 'znanstvenice'.

"Hrvatska je na samom dnu liste, najmanje djece proživljava seksualne traume u djetinjstvu od cijele Europe", nastavila je te krenula čitati podatke iz Kinseyeve knjige.

Alfreda Kinseya, oca seksualne revolucije, nazvala je pedofilom i usporedila ga s Mengeleom.

'Platit ćete golemu cijenu - zdravstveno, ekonomski i politički'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ako uvedete seksualni odgoj obećavam da će se među maloljetnim Hrvatima proširiti spolne bolesti i doći će do povećanja broja maloljetničkih pobačaja. Platit ćete golemu cijenu, ne samo zdravstveno, već ekonomski i politički", poručila je i dodala kako djeca oponašaju ono što vide.

Nakon toga se ponovno vratila na Kinseya, koji je po njenim riječima 'protivan zdravom razumu', a problematična joj je i Konvencija o pravima djeteta. Reisner se zbunila i pomiješala osnovnu stvar - što je rod, a što spol.

Tate je istaknuo kako je 'seksualna edukacija treba biti biologija' i da djecu treba 'uvjeriti da se ne seksaju dok ne prestanu biti djeca'.

'Ideološka bitka koja želi uništiti obiteljske vrijednosti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stier je otvorio raspravu za zastupnike i članove Odbora. Gordan Jandroković zahvalio na izlaganju i rekao kako reakcija lijevih radikala, takozvanih demokrata proizlazi iz činjenice što je konzervativna opcija zauzela čvrst stav i pokazala da neće dopustiti bez rasprave uvođenje nečega ovakvog u hrvatsko školstvo.

"Nitko njima ne brani Paradu ponosa, mi danas ovo možemo nazvati Skup ponosa", čulo se iz HDZ-a, koji su ponovno kritizirali odnos studenata i dekana FPZG-a u utorak.

Ruža Tomašić je zatražila potporu države za mlade koji čekaju sa seksom do braka.

Reisman je na to odgovorila primjerom iz SAD-a, gdje postoje 'Diamand girls' koje se nisu seksale dok nisu maturirale, pa su za to dobile dijamante.

Nadalje je izjavila da se ovdje vodi ideološka bitka, koja želi uništiti vjeru i obiteljske vrijednosti kako bi se preuzela kontrola nad društvom i djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
S.K./RTL/ 31.1.2013. u 17:48
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču