INCIDENT U KITZBÜHELU / Anti Kosteliću stigla isprika 's vrha'

Image
Foto: PIXSELL

Direktor muškog Svjetskog kupa Günther Hujara se na utrci Svjetskog kupa u Moskvi ispričao hrvatskom treneru Anti Kosteliću za svoje nedolično ponašanje i vikanje za vrijeme postavljanja staze prve vožnje slalomske utrke u Kitzbühelu.

31.1.2013.
12:20
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Naime, Međunarodni skijaški savez (FIS) oduzeo je pravo na postavljanje staze za prvu vožnju slaloma, koji se u Kiztbühelu trebao voziti u nedjelju 27. siječnja, AntiKosteliću uz objašnjenje da je postavio "nemoguće tešku stazu".

Tada je direktor FIS utrka GünterHujara prvo naložio Anti Kosteliću da promijeni postav staze i ublaži težinu prve slalomske vožnje, a kada je Kostelić to odbio, oduzeo mu je pravo postavljanja prvog "laufa". Hujara je Kostelićev postav staze nazvao "nemogućim egzibicionizmom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjesto Kostelića, prvi slalom u Kitzbühelu postavio je Francuz JacquesTheolier. IvicaKostelić je u tom slalomu osvojio treće mjesto sa 93 stotinke zaostatka za pobjednikom Austrijancem MarcelomHirscherom, ali je slavio u kombinaciji za koju se bodovao slalom i spust vožen u subotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo