vratare nije išlo / Alilović utučen nakon poraza: 'Pojeli su nas pritisak i ambicije, ne znam što da vam kažem..'

Vidno utučen pojavio se u mix zoni nakon poraza Mirko Alilović, koji je branio veći dio utakmice nakon što je Stevanović loše otvorio susret.

24.1.2018.
22:33
VOYO logo

Hrvatski rukometaši nisu se uspjeli plasirati u polufinale Europskog prvenstva kojemu su domaćini, oni su u posljednjoj utakmici skupine I u zagrebačkoj Areni pred 15.000 gledatelja izgubili od Francuza sa 27-30 (13-19).

Vidno utučen pojavio se u mix zoni nakon poraza Mirko Alilović, koji je branio veći dio utakmice nakon što je Stevanović loše otvorio susret. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo poluvrijeme je presudilo. Teško je stizati prednost od šest golova, posebno kad se radi o Francuzima. Čak i kad je počelo to drugo poluvrijeme, još deset minuta su držali tu prednost, tek tada smo krenuli stizati i čak i vjerovati u rezultat, no jedna greška, jedna obrana, izgubljena lopta u rukometu sve mijenja."

Francuzi su, ističe Alilović, s velikom prednošću kupili mir koji je kasnije teško srušiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali su strpljivo, znali su da imaju rezultat i čuvali su ga. Žao mi je našeg truda, odricanja, treniranja mjesec dana zajedno, što to nismo na kraju bolje naplatili. Ali nema drugog nego čestitati Francuzima."

Velik broj napada Hrvatska je igrala bez vratara, pa bi nakon izgubljene lopte primala lake pogotke. Mirko smatra da takve stvari ne odlučuju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A gledajte, igramo cijelo vrijeme tako. Protiv Islanda i Norveške se to pokazalo izrazito korisnim, protiv Francuske eto nije. Jednostavno su klasa, ne može se tu izborniku zamjeriti što je igrao bez golmana. Mi smo izgubili pet, šest lopti na 10, 11 metara i zato su pogađali naš prazan gol. Ali to su svjetski prvaci i olimpijski pobjednici, ne znam što da vam više kažem."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo