'Voda s porukom' / Anđeoske poruke na novoj, specijalnoj ediciji bočica

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

U Varaždinu, gradu u kojem spavaju anđeli, Jana je u sklopu svojeg projekta ‘Voda s porukom’ predstavila bočice koje će krasiti anđeoske poruke i koje će biti inspiracija svima da osjete prisutnost anđela.

7.11.2014.
12:00
Marko Jurinec/PIXSELL
VOYO logo

U varaždinskom Muzeju anđela danas je predstavljena nova edicija Jana bočica. Nova edicija bočica nastavak je uspješne vizije: dobro se dobrim vraća i kampanje koju Jana provodi već punih godinu dana, a skorašnje vrijeme blagdana i obiteljske povezanosti izvrsna su prilika da ove poruke zažive u mnogim domovima i kroz svoje riječi donesu toplinu i vjeru u ljepše sutra.

Upravo zbog toga Muzej anđela odlično se uklopio u priču o novim bočicama, ali i želji da se kroz anđeoske poruke dopre do ljudi, njihovih misli i da se u njima probudi inspiracija za činjenje dobra. Uvijek zanimljiva voditeljica Barbara Kolar je kroz svoje kratko obraćanje pokušala dočarati svoju viziju anđeoskog, naglašavajući važnost anđela u našim životima te je s vlasnikom Muzeja Željkom Prstecom približila njegovo životno iskustvo, njegov susret s anđelima i razlog zašto je realizirao svoju ideju o otvaranju Muzeja anđela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Brojne poznate osobe, glumci, književnici, umjetnici, kao i predstavnici Grada Varaždina, imali su priliku svjedočiti još jednom lijepom događanju, koje su obogatile mlade Anđelice, Varaždinske mažoretkinje, te akademski slikar Gordan Orešić koji je  nacrtao jedinstvenu i uistinu impresivnu sliku Jana bočice s krilima i motiv anđela čije je svečano otkrivanje i obilježilo, ali i uljepšalo ovo lijepo druženje te predstavljanje posebne edicije Jana bočica.

Povodom predstavljanja nove edicije Jana etiketa direktorica marketinga koncerna Agrokor Iva Balent izjavila je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da se pozitivnim mislima pomiču granice i da su nam samo one ponekad dovoljne da se pokrenemo i odlučimo biti jaki, pozitivni, da nas ništa ne zaustavi na našem putu prema ispunjenijem životu. Kažu da anđeli govore sve jezike i obraćaju se svima bez obzira na nacionalnost, vjeru ili podrijetlo prenoseći univerzalne poruke ljubavi, mira, velikodušnosti, hrabrosti, blagostanja... Upravo to je razlog zašto Jana ovdje, u Muzeju anđela, mjestu ispunjenom pozitivnom energijom i dobrim ljudima,  nastavlja svojim inspirativnim putem i predstavlja novu, limitiranu ediciju boca Jane s anđeoskim porukama".

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL

Uz Ivu Balent, u porukama anđela uživali su: Iva Balaban, glumica Petra Kurtela, književnica Merita Arslani, Andreja i Hrvoje Čermak te članovi udruga Zamisli, Dječja sreća i eStudent koji su dio projekta Jana 'Voda s porukom' i kojima je Jana pomogla u njihovom radu i ostvarivanju zacrtanih programa.  A predstavljanje nove edicije Jana bočica s anđeoskim porukama samo je nastavak projekta Jana 'Voda s porukom' s jasnim ciljem pomaganja drugima i želje da ova kampanja ide i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo