PITT, I TO JE BOSNA / Angelina Jolie na rubu suza u Sarajevu

Glumica i humanitarka Angelina Jolie primila je počasnu nagradu Srce Sarajeva ne samo zbog svojih glumačkih postignuća nego i zbog dobrotvornog rada diljem svijeta.

31.7.2011.
11:50
VOYO logo

Glumica i humanitarka Angelina Jolie primila je počasnu nagradu Srce Sarajeva ne samo zbog svojih glumačkih postignuća nego i zbog dobrotvornog rada diljem svij

Holivudska glumica Angelina Jolie primila je nagradu Srce Sarajeva na zatvaranaju 17. Sarajevo Film Festivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Počasnu nagradu  lijepa glumica i odnedavno redateljica primila je uz dugotrajni pljesak publike i bodrenje svog partnera Brada Pitta iz prvog reda, nakon čega je održala dirljiv govor.

Podijelila je s prisutnima kako je doista počašćena što je u Sarajevu  te da se suzdržava ne zaplakati.

Angelina je u svom kratkom govoru nahvalila ljude, kao i prirodne ljepote Bosne i Hercegovine

"Volim ovu zemlju više nego što možete zamisliti, fantastična je. Volim i ljude ovdje, stekla sam divne prijatelje i sama prilika da budem u Sarajevu i Bosni i Hercegovini za mene je čast", prenosi 24sata.info.

Nagradu za najbolji film natjecateljskog dijela programa dobio je austrijski film 'Disati' redatelja Karla Markovicsa. Film 'Mezanin'Dalibora Matanića odnio je nagradu za najbolji kratki film.

Srce Sarajeva za najbolji dokumentarni film otišlo je u ruke bosanskohercegovačkog redatelja Nedžada Begovića za film 'Mobitel', koji je bio najposebniji film festivala jer je u cijelosti snimljen mobitelom.

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović također je pratio posljednju večer popularnog filmskog festivala iz prvih redova. Osim što je sjedio tek nekoliko mjesta od Angeline Jolie i Brad Pitta, podijelio je s medijima kako mu je ovo prvi put na SFF-u, ali da mu se jako sviđa atmosfera, pa očito ga Sarajlije mogu očekivati i ubuduće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo