USKORO NA RTL-U / Beren Saat se vraća u novoj seriji 'Osveta'!

Ponukani velikim uspjehom televizijskog projekta „Revenge“, popularne američke serije koja je 2012. bila nominirana za „Zlatni globus“ i „People's Choice Awards“, Turci su početkom ove godine krenuli u osvajanje velikog televizijskog tržišta sa svojom verzijom serije.

10.8.2013.
11:00
VOYO logo

Na tragu velikog uspjeha američke serije „Revenge“ snimljena je turska inačica u kojoj je zasjala proslavljena i talentirana turska glumica Beren Saat, dobro poznata i hrvatskom gledateljstvu. RTL Televizija će seriju „Osveta“ početi prikazivati već ove jeseni!

Ponukani velikim uspjehom televizijskog projekta „Revenge“, popularne američke serije koja je 2012. bila nominirana za „Zlatni globus“ i „People's Choice Awards“, Turci su početkom ove godine krenuli u osvajanje velikog televizijskog tržišta sa svojom verzijom serije. U turskoj inačici „Osveta“ (orig. Intikam) zasjala je najplaćenija turska glumica  - Beren Saat.

Beren u „Osveti“ glumi Derin, lijepu ženu koja je djetinjstvo provela u sirotištu jer joj je otac u osuđen na doživotni zatvor. No, čim je doznala da joj je otac bio nevin optužen, derin ga odluči osvetiti, te stoga osmisli novi identitet kako bi se što više približila onima koji su joj upropastili život, a zatim i osvetiti očevu smrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo