usijana atmosfera / Blacksheep Festival na Zrću zaludio posjetitelje: evo kako je protekla noć u kojoj nitko nije spavao

Na Zrću iz dana u dan novi nastupi, novi partiji i novi partijaneri. Neumorni su i neumorno u svijet šalju sliku male plaže za ogromnu zabavu. Sinoć se s njima družila i ekipa iz Sve u šest

4.8.2016.
18:32
VOYO logo

Već nekoliko godina, glavama elektro zaljubljenika vrtjelo se samo jedno pitanje - Tko je do vraga Kshmr? Forumi su gorjeli od rasprava, a obožavatelji su se igrali detektiva sve dok američki Indijac ipak nije odlučio otkriti svoj identitet. Njegovo ime je Niles Hollowell Dhar i osim sto voli glazbu, znamo što ne voli, intervjue.

Svaka njegova uspješnica doslovno ruši internet, no to nije jedino što mu polazi od ruke. Kshmr je jednako uspješan i u ispunjavanju klubova do posljednjeg mjesta. Paški Aquarius, čini se, osvojio ga je svojom atmosferom. A on je već odavno osvojio obožavatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostvario mi se san da upoznam jednog od najboljih i najtalentiranijih producenata današnjice tako da to je to, čekao sam samo da dođem tu", rekao je Luka Grahovac iz Pule. 

A dok je čekao, uživao je i u onome što je puštao jedan od najvećih u tom poslu - britanac s nizozemskom adresom poznatiji kao MC Gee.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da, točno ovaj gospodin stoji iza uspješnice 'Put Your Hands Up For Detroit' koja vam prije točno deset godina danima nije izlazila iz glave. Sve to zahvaljujući dobroj suradnji njega i poznatog DJ-a Feddea Le Granda koji je to sve dobro upakirao. Onako kako se Xavi i Iniesta nadopunjuju na nogometnom terenu, tako to ovi momci rade za DJ pultom.

"Mislim da ni s kim nisam imao tako dobru povezanost kao sto imam s Feddeom. Znate, poznajem ga 13 ili 14 godina. Ta bliskost koju mi imamo je prirodna, bez nekakvog truda. Nisam radio s njim više od godinu dana, ali sreli smo se prije dva tjedna i bilo je super. Mislim, ne zaboravite voziti bicikl i plivati jer kada smo se popeli na pozornicu nakon toliko vremena, u sekundi je nastalo zajedništvo", rekao je MC Gee. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek zvani dobra atmosfera prilikom nastupa ne može si priuštiti loš dan i raspoloženje. No, i za to ovaj mlađahni gospodin ima logično objašnjenje. 

"Nikad se nije radilo o novcu, sve je zbog ljubavi prema druženju i glazbi. Znam da velika većina ljudi ne voli MC-e i baš zato ne govorim preko svake pjesme, ne trudim se zasjati jer ne radi se o meni." 

Blacksheep Festival u narodu poznatiji kao Crna Ovca definitivno se nametnuo kao omiljeni član stada ugostivši najveća imena današnjice u svijetu elektronske glazbe na najpoznatijoj party pozornici u Hrvata. Atmosfera na Zrću postaje pakleno vruća, a ljeto je tek na pola puta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo