VEČER ZA PAMĆENJE / Bocelli i gosti održali nezaboravan koncert i oduševili publiku

Image
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Slavni talijanski tenor koji je prodao više od 85 miljuna albuma, više od ijednog drugog opernog pjevača u povijesti, u subotu je na zagrebačkom koncertu predstavio i svoj najnoviji album "Opera: The Ultimate Collection".

30.11.2014.
7:42
Davor Visnjic/PIXSELL
VOYO logo

U organizaciji Editusa u subotu je u Zagrebu nastupio slavni Andrea Bocelli te svojoj vjernoj publici još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih tenora današnjice. Na pozornici Arene Zagreb pridružila su mu se i neka od najvećih hrvatskih umjetničkih imena; Zagrebačka filharmonija, Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“, sopranistica svjetskog glasa Lana Kos, svjetski popularni 2Cellos te inozemni gosti; dvojac na gitarama Carisma, sopranistica Alessandra Marianellite Ilaria della Bidia. Brojna oduševljena publika slavnog je talijanskog tenora i njegove goste ispratila stojećim ovacijama uz čak četiri bisa; uz izvedbe Quizàs, quizàs, quizàs, Vivo per lei,Nessun dorm neponovljivom Con te partirò.

Slavni talijanski tenor koji je prodao više od 85 miljuna albuma, više od ijednog drugog opernog pjevača u povijesti, u subotu je na zagrebačkom koncertu predstavio i svoj najnoviji album „Opera: The Ultimate Collection“ koji se već tjednima nalazi u samom vrhu Billboardovoj ljestvici klasičnih album. Vidno oduševljeni Andrea Bocelli brojnoj zagrebačkoj publici poručio je; - „Divno je opet biti u Zagrebujer ste publika koja odašilje pozitivnu energiju u kojoj uživam. Hvala vam“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poziv Andree Bocellija, na pozornici su mu se pridružili i svjetski popularni dvojac – violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić, poznatiji kao 2Cellos. Virtuozi na violončelu, koji su oduševili cijeli svijet svojim obradama, razveselili su sve prisutne svojom suradnjom s još jednom velikom glazbenom zvijezdom te izjavili “Andrea pjeva svojim neponovljivim glasom, a mi preko instrumenata - a to onda daje jedan divan spoj”.

Našoj svjetski poznatoj sopranistici Lani Kos ovo nije bilo prvi put da je zapjevala s velikom talijanskom zvijezdom. Lana Kos i Andrea Bocelli zapjevali su zajedno i prošle godine na proslavi stogodišnjice veronskog opernog festivala u Areni Verona, a u subotu su uz ariju iz Traviate u vidno opuštenoj atmosferi čak i neočekivano zaplesali. “Sigurno da je uvijek lijepo zapjevati s njim, sretna sam što i večeras imam priliku opet nastupati s Andreeom.”; - izjavila je Lana Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki glazbeni događaj oduševio je više od 10 000 gledatelja čije su pljesak i ovacije odjekivali zagrebačkom Arenom, stoga ne čudi kako se slavni talijanski tenor na pozornicu vratio na čak četiri bisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo