STRAVA I UŽAS / Brutalno ubijanje životinja zbog EP-a 2012.

Image

Već se ranije pisalo o brutalnom odnosu prema mačkama i psima lutalicama u Ukrajini gdje ih vlasti žive spaljuju zbog priprema ulica za EURO 2012. Sada se pojavila i stravična fotografija ubijenih životinja.

30.11.2011.
20:30
VOYO logo

Svjetski mediji već mjesecima izvještavaju o agoniji koju proživljavaju mačke i psi lutalice u Ukrajini. Tamošnje vlasti ih navodno žive spaljuju i ubijaju u sklopu čišćenja ukrajinskih ulica za Europsko nogometno prvenstvo koje će se u toj zemlji održati sljedeće godine.

Aktivisti već dugo upozoravaju kako Ukrajina godinama koristi ilegalne metode kako bi riješila problem mačaka i pasa koji žive na ulicama.

Sada je te tvrdnje potvrdila i šokantna fotografija na kojoj se vidi hrpa mrtvih životinja potrpane u jednu malu prostoriju. Sirote životinje samo su nabacane jedna na drugu.

Životinje navodno spaljuju na 900 Celzijevih stupnjeva, a ranije su ih ubijali otrovom koji napada respiratorni sustav životinje.

U UEFA-i su tvrdili da su zabrinuti zbog ovakve metode ubijanja životinja, ali nisu poduzeli ništa da to istraži i spriječe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo