a on ju je onda ubio / Canalis otkrila svijetu da diktator Aladeen ima 'malog'

Image
Foto: zimbio.com

Kao što i priliči velikom svjetskom diktatoru, general Aladeen je na svoju impozantnu jahtu pozvao ljepoticu i pokazao joj svoju muškost. Međutim, stvari se nakon toga nisu odvijale onako kako je general Republike Wadiya zamislio.

17.5.2012.
17:24
zimbio.com
VOYO logo

Komičar Sacha Baron Cohen ponovno je smislio niz marketinških trikova kako privući pozornost javnosti na svoj najnoviji uradak.

Nakon što je 'prosuo pepeo Kim Yong-ila' na dodjeli Oscara i u emisiji uživo zaprijetio voditelju, sada je pozvao bivšu djevojku Georgea Clooneya, Elisabette Canalis, da mu se pridruži na njegovoj luksuznoj jahti.

Prvotno su se zajedno sunčali, pili šampanjac, mazali kremom za sunčanje i fotografirali, a onda je general Aladeen odlučio zavesti ljepoticu pokazavši joj svoju muškost.

Međutim, njena reakcija ga je neugodno iznenadila. Dok je ona umirala od smijeha i pokazivala rukom kako diktator Republike Wadiya ima 'malog', Aladeen ju je pokušao razuvjeriti.

Kako se Talijanka nije prestajala smijati i izrugivati s veličinom diktatorove muškosti, on i njegovi vojnici su je hladnokrvno ubili, stavili u crne vreće i bacili u more.

Naravno, riječ je o igrokazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo