TAJANSTVENI POSJETITELJ / Čije tijelo Miro pronađe u šumi?

Image
Foto: RTL

Filip je sve bliži odustajanju od potrage za blagom, no Miro ne odustaje. Kada od Višnje sazna gdje bi moglo biti blago, nastavlja potragu.

21.10.2013.
15:20
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije 'Tajne' Nikola prati tajanstvenog posjetitelja (Roberta) i ostane zgrožen kada otkrije da iza svega stoji Brigita. Sada mu je jasno da je ona ta koja pokušava izludjeti Marinu i razmišlja što napraviti. Ako joj kaže istinu, njegova će osveta propasti jer će svi sve saznati. Dok razmišlja što učiniti, stižu dobre vijesti iz bolnice, otac se probudio. Nakon dirljivog razgovora oca i sina u kojem se Nikola povjerio Jerku, Jerko ga moli da izabere ljubav, a ne osvetu. No hoće li Nikola biti spreman Marini reći sve?

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme, Ivana Franića muči što više ne može bez Nene, koja je ipak oprezna i ne može mu se samo tako prepustiti. Kad ih Marina zatekne zajedno, njih dvoje se teška srca pretvaraju da među njima nema ništa. A Višnji teško pada kada sazna za moguće investicije Franića u golf igralište! Hoće li ona odustati od prodaje zemlje samo da im napakosti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Filip je sve bliži odustajanju od potrage za blagom, no Miro ne odustaje. Kada od Višnje sazna gdje bi moglo biti blago, nastavlja potragu. Ugledavši jamu, Miro posumnja da je blago bačeno u nju, ali ostaje prestravljen kada na dnu ugleda mrtvo tijelo… Čije je tijelo Miro pronašao, nepropustiite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo