DVIJE NESREĆE / Crni vikend u Međimurju: Pregazila muškarca (55) koji je ležao na cesti pa pobjegla kući

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Nakon očevida bit će poznato više informacija

30.9.2018.
11:35
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na cesti između Selnice i Zaveščaka u subotu navečer, oko 20 sati, dogodila se teška prometna nesreća, izvijestila je međimurska policija.

Sudarili su se četverocikl (tzv. quad) i automobil, a od zadobivenih ozljeda na mjestu je poginuo 39-godišnji putnik na četverociklu. Uzroci ove kobne nesreće znat će se nakon što policija obavi očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istoj županiji, u noći na nedjelju oko 2:45 sati, u Donjem Vidovcu u drugoj prometnoj nesreći poginuo je još jedan muškarac. Kako se neslužbeno doznaje, u Glavnoj ulici kod kućnoga broja 59 preminuo je 55-godišnjak uz kojega je pronađen bicikl.

"40-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Kotoriba brzinu kretanja nije prilagodila vidljivosti (noć) tako da vozilo može zaustaviti pred svakom zaprekom zbog čega je na ravnom djelu ceste vozilom udarila u 55-godišnjaka s područja općine Donji Vidovec koji je ležao uz bicikl na kolniku. Vozačica je napustila mjesto nesreće te je naknadno pronađena na adresi prebivališta",  doznaje se u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv vozačice bit će podnijete kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i ne pružanja liječničke pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo