TRI GRADA, JEDAN SLUČAJ / Da bi riješili šokantni slučaj, ujedinili se CSI forenzičari

Po prvi puta, CSI forenzičari tri grada susreću se kako bi riješili šokantni slučaj. Sjajna CSI trilogija bit će prikazana u nedjelju, 16. prosinca na RTL Televiziji s početkom od 22:15 sati.

14.12.2012.
10:00
VOYO logo

Obožavatelje kriminalističkih drama i forenzičara koji rješavaju zločine  suvremenim tehnologijama te pronalaze dokaze na neobičnim mjestima, ove nedjelje, 16. prosinca u 22.15 sati čeka specijalna trilogija koja spaja istražitelje sva tri grada – Miami, New York i Las Vegas. 

Priča započinje u Miamiju kada Brenda Tanner u panici stiže u policijsku stanicu prijaviti nestanak kćeri. CSI pronađe automobil nestale Ashely, kao i njezinu hotelsku potvrdu, a pokraj vozila tragove dviju osoba pa detektivi zaključe da je Ashely oteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga započeta u Las Vegasu nastavljena je u New Yorku, gdje se Macu i njegovima pridružuje lasvegaški vođa ekipe za očevid Ray Langston (Lawrence Fishburne). U potrazi za zlikovcima specijaliziranim za krijumčarenje ljudskih organa, Langston zajedno s njujorškim CSI-em pomaže osloboditi taoce i zatvoriti beskrupulozne ilegalne trgovce

Nakon posjeta dr. Livingstonea CSI-ju u Miamiju tj. Horatiu Caineu i Macu Tayloru u New Yorku, slučaj izgubljenih djevojaka završava u Las Vegasu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je završio ovaj slučaj saznajte ove nedjelje na RTLTeleviziji u 22.15 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo