Bina-Istra / Dovršetak Ipsilona prioritet, novi paket ENC-a i kunu više za cestarinu

Image

Od prvog siječnja Bina-Istra uvodi manje korekcije na cjeniku naplate cestarine Istarskog ipsilona kao i nove pogodnosti na ENC paketima.

31.12.2015.
13:06
VOYO logo

Korekcije cijena odnose se na glavne pravce na kojima treba očekivati povećanje cestarine do najviše 1 kn, odnosno promjenu od prosječno 1,2 posto, izvijestili su iz Bina Istre.

Korekcijom cijena glavni pravac Umag - Pula, sa sadašnje 42 kn mijenja se na 43 kn, odnosno 28,23 kn za ENC korisnike, dok se prolaz kroz tunel Učku, zadržava na 30 kn, odnosno 15 kn za ENC korisnike. Na svim ostalim dionicama, pa tako i na tunelu Učka, neće biti promjena. Riječ je o većini kraćih dionica koje koriste redovni putnici pa i lokalno stanovništvo radi svakodnevnih potreba, navode dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, od 1. siječnja korisnici će moći odabrati novi pretplatnički paket ENC EASY. Riječ je o modelu koji, neovisno o broju putovanja, nudi 10% popusta na svim dionicama Istarskog ipsilona, uključujući i tunel Učku. Ovaj model nije vremenski ograničen što znači da uplaćeni iznos koji se koristi za plaćanje cestarine s popustom, dostupan je bez roka trajanja.

Više o temi pročitajte OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo