JOŠ DEVET DANA DO KONCERTA / Doznajte koje će pjesme Iron Maiden svirati na koncertu u Splitu

Image
Foto: Promo fotografije

Samostalni koncerti Maidena na “The Book Of Souls” turneji traju dva sata unutar kojih bend izvede 15 pjesama

18.7.2016.
15:44
Promo fotografije
VOYO logo

Britanska heavy metal institucija Iron Maiden donosi u Spaladium Arenu 27. srpnja dvosatni set ispunjen pjesmama s aktualnog albuma i nekim od najbitnijih momenata njihovog bogatog kataloga.

Samostalni koncerti Maidena na “The Book Of Souls” turneji traju dva sata unutar kojih bend izvede 15 pjesama, kako s recentnog izdanja, tako i s nekoliko kultnih albuma koji su definirali žanr poput "The Number Of The Beast", "Fear of The Dark", "Powerslave", "Somewhere In Time" i slavnog debija iz davne 1980. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert načešće počinje s novijim "If Eternity Should Fall", "Speed Of Light" i "Tears Of A Clown" između kojih grupa provuče klasike "Children Of The Damned", "The Trooper" i "Powerslave".

Furiozni kraj prvog djela koncerta rezerviran je za "Hallowed By Thy Name", "Fear Of The Dark" i "Iron Maiden", nakon čega se bend vraća na bis koji obično sadrži "The Number Of The Beast", "Blood Brothers" i "Wasted Years" da bi sve već tradicionalno završilo Monty Python snimkom "Always Look On The Bright Side Of Life".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Raven Age, sjajna britanska metal petorka koja prati Maidene većinu turneje, doći će dakako i u Split.

Za premijerni susret s našom publikom odsvirat će pjesme s prvog EP-ja objavljenog 2014., s kojeg se posebno istakao singl "Angel In Disgrace", te još tri pjesme u setu koji traje oko pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice

Od ukupno pet sektora rasprodani su Headbangers Pit, Parter i VIP, a u ponudi su Donja tribina po 340 kn i Gornja po cijeni od 320 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo